Japans Sushi restaurantgids in Nederland.

De Beste Sushi Restaurants Vergelijkings Gids

ITOSHII AYCE

ITOSHII

Publiek
 • Smaak/ Versheid Sushi
 • Presentatie Sushi
 • Sushi Assortiment
 • Service
 • Interieur/ Sfeer
Restaurant Itoshii

Melkmarkt 38

8011 MD Zwolle

Tel. nr. 038 4227803

website: www.itoshii.nl

ma. 16.00 -22.00

di. 16.00 -22.00

wo. 16.00 -22.00

do. 16.00 -22.30

vr. 16.00 – 22.30

za. 16.00 – 22.30

zo. 16.00 – 22.30

ma. 12.00 – 16.00

di. 12.00 – 16.00

wo. 12.00 – 16.00

do. 12.00 – 16.00

vr. 12.00 – 16.00

za. 12.00 – 16.00

zo. 12.00 – 16.00

ACTIES

54% Korting op sushi bij Itoshii, bekijk de laatst bekende actie Bekijk de Deal

 

 

LOCATIE RESTAURANT OP MOBIEL SCANNEN

Scan onderstaande QR Code:

 

Meest gezochte zoekwoorden via google:

Itoshii Zwolle|sushi zwolle melkmarkt|itoshi zwolle|sushi restaurant zwolle|sushi melkmarkt zwolle|japans restaurant zwolle melkmarkt||
468 ad

12 Reacties

 1. Ik heb het restaurant een 2e kans gegeven en o wat een spijt.
  Ook de 2e keer was het bedroevend.
  De bediening is van een erbarmelijk niveau. Het is eigenlijk een populaire vreetschuur waar de bediening het leuker vind om op een populistische wijze rond te lopen en interessant te zijn i.p.v. het fungeren als gastheer/gastdame voor de bezoekers.
  Daarnaast is het niveau van het eten ook bedroevend.
  Nee mij zien ze hier niet meer terug.
  Als u echt goede sushi wilt eten ga dan 2 deurtjes verderop naar kota radja. Daar klopt alles.

 2. Beste sushi restaurant in Zwolle

 3. Erg lekker ! Leuke sfeer !

 4. We love sushi and have been long waiting for some good sushi in Zwolle, so when we saw this place open there was a lot of excitement, but omg what a disappointment!! We’ve eaten sushi all around the world but this is not how it should be! 🙁 Tuna out of a can instead of fresh tuna in a roll is just offensive! And you get your orders so fast and they are still so cold u know immediately it is not freehand right out of the fridge 🙁 it does not taste fresh either. And the waiting staff just has no idea about anything :/ when asked for sake the waitress asked what that is :O so sad, cause e place looks nice but the sushi is just a disgrace! Anyone who says it is good either is paid to say so or just never tasted real sushi and has no idea what they are talking about, sorry

 5. Ben er nu voor de 2e keer geweest en weer een grote tegenvaller. Ik ben aardig wat sushi gewend. De kwaliteit van het eten is matig. Wasabi zat een droog korstje om, biefstuk smaakt een beetje zuur en tonijnrol met tonijnsnippers uit blik. Grootste minpunt was de bediening die constant elk leeg schaaltje voor je neus wegritst en zodoende irritant aanwezig was. (ik werd er op geatttendeerd dat er nog een beetje bier in mijn flesje zat zodat zij die konden meenemen) bediening kijkt je nauwelijks aan, is professioneel en bijzonder chaotisch. Ik kom hier nooit weer.

 6. Leuk restaurant om sushi te eten met kids! Er is genoeg keuze voor mensen die niet van vis houden. Alles was vers. De gerechten zouden iets minder snel op tafel mogen komen. Alles ging wel heel vlot. Al met al een heel leuk concept.

 7. het was helaas niet echt bijzonder. Leuke entourage maar het eten was niet echt vers en de bediening niet professioneel….

 8. Wij zijn gek op sushi. Uit nieuwsgierigheid gingen we dit nieuwe restaurant proberen. De kwaliteit van het eten was jammergenoeg niet heel goed. De vis was niet zo vers als we gewend zijn van de meeste sushi restaurants. Ook stond het eten binnen een minuut al op tafel. Je kon merken dat het meeste al van tevoren wordt gemaakt. De sushi vielen vrijwel meteen uit elkaar en de rijst was af en toe nog warm. Het zeewier in de sushi en handrol waren niet knapperig, maar taai . De misosoep was bijna koud en de biefstukjes ook. En wat was er met die eend gebeurd? Toch waren de smaken best oke.

  De bediening komt heel vaak aan tafel om af te ruimen maar niet 1x is gevraagd of het smaakt en er word ook geen drinken aan je verkocht waardoor ik vaak na een lange tijd iemands aandacht kon vragen om een drankje en haaste de bediening weer zo snel weg dat mijn man niet eens de kans kreeg om ook een drankje te bestellen. Dit gebeurde meerdere malen. Toch hebben we lekker gezeten en een gezellige avond gehad. De sfeer is goed en het is een mooi pand vanbinnen. Ook was het goed druk voor de zondagavond.

 9. Laatst gegeten bij dit nieuwe restaurant. Het eten was oke, de ingredienten redelijk vers, maar niet van goede kwaliteit. Er wordt bijvoorbeeld rundvlees gebruikt in plaats van ossenhaas. De bediening was nog een beetje zoekende, waarschijnlijk omdat het restaurant net geopend is. Interieur is niet mijn smaak, slordige afwerking, kil, ondanks de rode tinten, en niet erg gezellig. Normaal gesproken zou ik zeggen, wat wil je ook voor die prijs, maar er zijn veel betere alternatieven in Zwolle, ook in dezelfde prijsklasse. Al met al een redelijk restaurant.

  • Zeg MvanderWaag als je niet weet dat ossehaas ook rundvlees is, dan moet je geen commentaar leveren. Wij hebben hier overigens prima gegeten (zeker gezien de prijs-kwaliteitverhouding!)

 10. Echt een verrassing dit restaurant. Bediening is goed, snel en hulpvaardig. Ik vind het all-you-can-eat principe eigenlijk vervelend, omdat ik bang ben volgepropt te worden. Maar doordat je gang voor gang precies kunt aangeven wat je wilt eten en de hoeveelheden had ik hier geen last van.
  De gebakken champignons en courgette vond ik zo lekker, dat ik op zoek ga naar het recept. Maar ook de sushi en vlees waren erg goed.

 11. Itoshii is nog maar 2 dagen open als we er eten. Voortreffelijke en zeer persoonlijke bediening. En niet onbelangrijk: veel keuze uit heerlijke sushi-gerechten. Grappig dat ze het het ‘all-you-can-eat’ concept toepassen. Ben ik normaal geen voorstander van maar nu wel. Kwaliteit van de gerechten heeft er niet onder te lijden.

  De locatie is ook erg verrassend. Bij binnenkomst denk je dat het om een klein restaurantje gaat maar als je doorloopt blijkt er nog een enorme ruimte achter te zitten. Een aanwinst voor Zwolle. Zeker de moeite van een bezoekje waard!

Hier uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Uw sterrenbeoordeling

 • RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • Google+
 • Flickr
 • YouTube
 • IMDb