Jezelf optimaal verwennen

Geplaatst op

Wat is er nou beter dan een dag inplannen waarin je jezelf helemaal in de watten legt? Denk aan een gezichtsmasker, sauna of massage. Daarbij is natuurlijk sushi heerlijk om te eten. Lees hier meer over hoe je jezelf in de watten legt!

Verjonging

Voel jij jezelf niet meer zo jong als vroeger? Misschien eet je al gezond, sport je veel maar ligt het gewoon aan je leeftijd. Rimpels horen natuurlijk bij het leven, maar als je zin hebt in een opfrisser kun je kijken naar bijvoorbeeld een ooglift. Soms kan een ooglift helpen tegen hoofdpijn of verminderd zicht, het geeft je ook een frissere en jongere uitstraling. Een ooglift duurt maar een half uurtje en na een week ben je al helemaal hersteld. Voor sommigen is een ooglift echt een enorme boost voor je zelfvertrouwen. Heb jij geen ooglift nodig? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een dagje spa boeken, of een andere ingreep doen waar jij een ego-boost van krijgt!

Een dagje naar de sauna

Een andere manier van volledig tot rust komen is een dagje naar de sauna. Je wordt er niet alleen ontspannen van, maar profiteert ook van de gezondheidsvoordelen! Jouw lichaam wordt er daadwerkelijk relaxed van, de warmte is goed voor je doorbloeding en je huid. Door het zweten gaan je poriën open en verwijden je bloedvaten. Dit zorgt ervoor dat al het vuil uit jouw lichaam kan. Wist je dat overtollig zweet vaak minder wordt na een dagje sauna? Omdat het vuil uit je lichaam gaat zal je zweet minder intens ruiken. En het draait niet alleen om de warmte, maar ook om het afkoelproces. Dit is ook heel goed voor je gezondheid, je maakt namelijk antistoffen aan. De griep krijgt jou niet te pakken!

Conclusie

Of je nu een dagje naar de sauna gaat of kiest voor een cosmetische ingreep, beide zullen jou blij maken. Het is belangrijk om jezelf regelmatig te verwennen, gewoon omdat jij dat verdient. Verwen jezelf nog extra door wat lekkers te eten, zoals sushi! Geen dagje sauna gekozen? Misschien kan genoeg wasabi jou ook laten zweten, zodat je toch nog een soortgelijk effect krijgt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Volg onze site. Zo weet je tijdig wat er speelt op culinair gebied.

Contactgegevens

Via info @ delekkerstesushi.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden