Vers gebrande koffie en heerlijke lunch in Den Haag

Bij Capriole Café in Den Haag eet je niet alleen op unieke locatie, maar geniet je ook van vers gebrande koffie uit hun eigen koffiebranderij. Je kunt hier terecht voor ontbijt lunch en diner.

De lekkerste Italiaanse wijnen voor bij de Sushi

Een heerlijke Italiaanse wijn sluit naadloos aan bij jouw sushigerechten. Omdat sushi veelal met vis wordt bereid, is een lekkere witte wijn de allerbeste keuze.

Echt Italiaans eten

Ben je op zoek naar de ervaring van een écht Italiaans restaurant in Amsterdam? Dan is Ferillis de plek om aan te schuiven. Plaats snel een reservering, want vol is vol.

Servies en bestek

Bestek, servies en glazen zijn natuurlijk onmisbaar voor iedere horeca-ondernemer. Je kunt echter ook servies huren, dit is ideaal voor wanneer je tijdelijk extra borden nodig hebt, of een evenement organiseert.

Wanneer je restaurant langer openblijft, dan kun je natuurlijk ook horeca servies kopen. Hierdoor heb je eenmalige kosten en is het servies van de onderneming.

Effici?nt gasten helpen in een restaurant

Als restaurant wil je gasten natuurlijk zo min mogelijk aan de verkoopbalie of bar laten wachten. Met een oproepsysteem zorg je ervoor dat bezoekers direct weten dat ze aan de beurt zijn.

Hygiene is belangrijk!

Let bij bedrijven altijd op de hygienecode , hiermee worden ziekten voorkomen!

Marine Phytoplankton

Marine Phytoplankton is een superfood die bij veel particulieren nog onbekend is. Het zit boordevol Omega 3 vetzuren, die je verder vrijwel alleen bij vissoorten tegenkomt. 

Zelf de lekkerste sushi maken

Het klinkt moeilijker dan het is: zelf sushi maken. Toch is het vrij eenvoudig als je de juiste spullen in huis hebt en er even de tijd voor neemt. Erg leuk om te doen met een vriend of vriendin tijdens een zaterdag- en zondagmiddag!

Horeca reinigen corona

Het is erg belangrijk om je onderneming op tijd te laten reinigen om besmettingen te voorkomen. Laat je horeca reinigen om schimmels, bacteriën en virussen zoals corona te bestrijden.

De beste ingrediënten voor op de sushi

Tegenwoordig wordt sushi niet alleen gemaakt van verse vis, maar ook van heerlijk vers vlees. Wil je liever geen rijst erbij en wil je vooral genieten van heerlijke vleesgerechten? Reserveer dan een tafel bij TheUptownMeatClub.com.

Lunchroom in de Pijp

Lunchroom de Pijp is een gezellige lunchroom in het hartje van De Pijp. Je kunt er gezellig lunchen of ontbijten, maar ook ijsjes en milkshakes zijn aanwezig.

catering sneek